İMAR VE ŞEHİRCİLİK MÜDÜRLÜĞÜNÜN DUYURUSUDUR

İlçemiz, Bademli Mahallesi, 17J-III paftada bulunan 314 ada 154 parsele ilişkin 1/1000 ölçekli Uygulama İmar Planı Değişikliği, Kültür ve Turizm Bakanlığı Plan İnceleme ve Değerlendirme kurulu kararı ile uygun görülerek Turizm Teşvik Kanunu’nun 7 maddesi uyarınca onanmıştır.

Kültür ve Turizm ve Gelişim Bölgelerinde ve Turizm Merkezlerinde İmar Planlarının Hazırlanması ve Onaylanmasına İlişkin Yönetmeliğin 15. Maddesi doğrultusunda ve 3194 sayılı İmar Yasasının 8 / B maddesi ve mekânsal planlar yapım yönetmeliği hükümlerine göre Belediyemiz panosuna (Dikili Belediyesi Hizmet Binası İlan Panosu) asılarak, hoparlör ile anons edilerek ve eş zamanlı olarak internet sayfamızda yayınlanmasının sağlanarak, 1 ay süreyle ilan edilmekte olduğu duyurulur.

İlan askı tarihi : 24.07.2019

İlan askı iniş tarihi : 26.08.2019

İlan ile ilgili görsele ulaşmak için lütfen buraya tıklayınız.

İlan ile ilgili görsele ulaşmak için lütfen buraya tıklayınız.